Aby móc w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Forum Sztumu www.sztum.info.pl Forum niezależnego serwisu internetowego miasta Sztum i Powiatu Sztumskiego
Wszystkim Paniom na tym forum składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Waszego święta. Niech każdy dzień będzie dla Was radosny, niech uśmiech będzie ozdobą Waszych twarzy. Radość i miłość na co dzień, a wszystko co złe niech odejdzie na zawsze. Tradycyjnie też życzę Wam wszystkim dużo zdrowia, bo ono jest najważniejsze.
Ps. Kwiatów dać nie mogę, ale fotkę wkleić tak, to proste.
Drodzy panowie serdeczne dzięki za życzenie, i oby się spełniły.
_________________ Niech dobry duch czuwa nade mną, abym wchodząc na forum nie zapominała o rzeczach
pięknych, sprawach istotnych, ludziach dla mnie ważnych i istotach, za które jestem odpowiedzialna.
Z okazji dzisiejszego święta, składam Wam drogie forumowiczki, najlepsze życzenia, abyście były zawsze uśmiechnięte, aby radość wypełniająca Wasze serca, udzielała się także nam.
Ja w imieniu swoim, oraz wielu pań serdecznie panom dziękuję.
_________________ Niech dobry duch czuwa nade mną, abym wchodząc na forum nie zapominała o rzeczach
pięknych, sprawach istotnych, ludziach dla mnie ważnych i istotach, za które jestem odpowiedzialna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Zabrania się wykorzystywania treści umieszczonych na łamach portalu, forum i galerii bez zgody autora pod rygorem odpowiedzialności cywilnej i karnej.
Wypowiedź na portalu, forum i galerii jest tożsama z akceptacją regulaminu, nie odpowiadamy za treści wypowiedzi użytkowników.