Aby móc w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Forum Sztumu www.sztum.info.pl
Forum niezależnego serwisu internetowego miasta Sztum i Powiatu Sztumskiego

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
Jak oceniacie poszczególne osoby z rady miejskiej?
Autor Wiadomość
Pietrek 
Forumowicz

Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: 4 Marzec 2009, 19:37   Jak oceniacie poszczególne osoby z rady miejskiej?

Czesław Oleksiak - Przewodniczący Rady
Adam Kaszubski - Zastępca przewodniczącego Rady
Mirosława Szpalerska - - Zastępca Przewodniczącego Rady
Andrzej Babieczko
Andrzej Murawski
Arkadiusz Dzikowski
Bożena Rogowska
Bartosz Mazerski
Kazimierz Barański
Krzysztof Ciosek
Piotr Rogozinski
Sylwia Monkielewicz
Tadeusz Buber-Bubrowiecki
Waldemar Krzysztof Fierek
Andrzej Płóciennik

ozii 
Forumowicz

Wysłany: 4 Marzec 2009, 22:52   

No to tak - wszyscy wiedza ze Adam Kaszubski cos dziala, mozna sie tego dowiedziec i z gazety, i z forum, jak i z prywatnej strony radnego. Pan Czeslaw Oleksiak nie rzuca slow na wiatr, i chociaz nic o nim nie slychac to pewnie cos tam dziala. Co do reszty, to ja nie mam absolutnego pojecia czy cos dzialaja, czy nie.

kasia 
Forumowicz

Wysłany: 5 Marzec 2009, 08:38   

ozii napisał/a:
No to tak - wszyscy wiedza ze Adam Kaszubski cos dziala, mozna sie tego dowiedziec i z gazety, i z forum, jak i z prywatnej strony radnego

Też się z tym zgadzam. A na teamt reszty osób trudno jest mi się wypowiedzieć, bo jakoś nie słychać żeby coś działali

Pietrek 
Forumowicz

Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: 5 Marzec 2009, 12:16   

Po wypowiedziach muszę stwierdzić ,że nie tylko ja mam takie zdanie.Znowu zapał się chyba kończy radnym po wyborach.Przy następnych wyborach,trzeba jednak pamiętać ,że lepiej inwestować w młodych ponieważ, to przynosi lepsze efekty.

marc 
Forumowicz

Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: 5 Marzec 2009, 15:43   

Oceniacie pozytywnie tylko Adama Kaszubskiego, bo akurat jest na forum... Pozostałych ciężko ocenić, bo nie wnikacie w temat. Pietrek pisze, że minął zapał, a pewnie nie był na żadnej sesji rady , nie czytał z niej protokołu czy wie kto jest w jakiej komisji...

krejzol;-) 
Forumowicz

Wysłany: 6 Marzec 2009, 21:19   

ozii napisał/a:
Pan Czeslaw Oleksiak nie rzuca slow na wiatr, i chociaz nic o nim nie slychac to pewnie cos tam dziala

Pan Czesiu sfałszował swoje oświadczenie majątkowe i tego mu nie zapomne, moze nie jest to zwiazane bezposrednio z działaniem w Radzie, ale no z tego powodu musiał składać to oświadczenie...
a pozostałych radnych to faktycznie nie widac i nic o nich nie słychac, cos tam działaja na pewno ale poki co pan Adam nie ma sobie równych, jest wszędzie i fajnie ze można sledzić na bieżąco jego poczynania dzieki temu ze sie z nami dzieli tym co robi :-)

gufru 
Forumowicz

Wysłany: 7 Marzec 2009, 12:02   

No nie mówcie że tylko Adam coś robi... niedawno głośno było na temat ronda przy "Basterze" i wtedy to jedna z tych osób na liście powyżej miała sporo udziału w zamęcie odnośnie tego ronda... jako członek rady głosował za budową ronda, a jako sztumski rycerz podkładał spore kłody pod ten projekt... :shock: czyli jak to przystało na polskiego polityka - inaczej mówimy, inaczej robimy... ludziom powiemy że tak, bo to potrzebne, a potem pocichutku podkopujemy projekt nic nikomu nie mówiąc... Chyba wiadomo o kogo chodzi... ;-)

Dorcia 

Wysłany: 7 Marzec 2009, 16:11   

Ja bardzo lubię pana Andrzeja Murawskiego, nie tylko dlatego że ożenił się z moją szkolną koleżanką, ale w ogóle za jego bezintersowność i za sponsoring wielu charytatywnych imprez.
Panią Sywlię M. przede wszystkim za to, że jest konsekwentna w tym co robi, aż do bólu.

Elka 

Wysłany: 11 Marzec 2009, 08:26   

Jeśli Pan Barański, Fierek i Płóciennik zabiorą się za sprawe czystości Czernina, to będe mogła CHOCIAŻ COŚ dobrego o nich powiedzieć, bo jak narazie to robione są tylko festyny, które to między innymi odpowiadają za ten syf!!!

Marek Kot 

Wysłany: 12 Marzec 2009, 21:23   

Jak chodzi o radnych to nikogo nie będe oceniał bo osobiście nie znam ich ale powiem tylko tak ze jak wszędzie podczas wyborów ich pełno a jak juz człowiek ich wybieze to nagle o nich zapomina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jedynie pana Adama naszego stałego bywalca na tym forum co znam z widzenia i faktycznie często go tu widać :-) a przy okazji pozdrawiam :mrgreen:

Leszek Tabor 
Forumowicz

Wysłany: 16 Marzec 2009, 20:13   

Ciekawa dyskusja. Znam radnych od 1990 roku. Wtedy też zostałem z woli mieszkańców Nowej Wsi radnym a pózniej dzięki ich poparciu awansowałem. Dzielę radnych na aktywnych, nadaktywnych i radioaktywnych. Kiedyś się podzielę wiedzą kogo do jakiej kategorii zaliczyłem. Natomiast nie każdy paw ma piękne piórka chociaż je stroi.

krejzol;-) 
Forumowicz

Wysłany: 16 Marzec 2009, 22:46   

A może pan powiedziec jak pan ocenia w tej swojej skali naszego radnego Adama Kaszubskiego , bo on to widze taki aktywny na tym naszym forum i no chyba w zyciu miasta równiez, wiec mysle ze tutaj problemów z oceną nie powinno byc.

mieszkaniec 
Forumowicz

Wysłany: 17 Marzec 2009, 07:56   

Pana Adama widać w naszym mieście. Jest aktywny. Organizuje wykłady, wydaje gazetkę i chętnie uczestniczy w życiu publicznym. Jest młody i dlatego kreatywny. Potrzebna jest w naszej lokalnej polityce świeża krew, bo niektórzy są już "fachowcami" nawet od kilku kadencji i tylko powielają utarte słówka i schematy.

ichu 
Forumowicz

Wysłany: 17 Marzec 2009, 10:54   

krejzol;-) napisał/a:
A może pan powiedziec jak pan ocenia w tej swojej skali naszego radnego Adama Kaszubskiego

Leszek Tabor napisał/a:
Natomiast nie każdy paw ma piękne piórka chociaż je stroi.

Tak mi się od razu skojarzyło kogo może tyczyć się ta wypowiedź. Mam nadzieję, że się mylę :]

Leszek Tabor 
Forumowicz

Wysłany: 21 Marzec 2009, 12:49   

Ichu, prowokujesz ale bardzo intelektualnie.

Odpowiedz do tematu