Aby móc w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Forum Sztumu www.sztum.info.pl Forum niezależnego serwisu internetowego miasta Sztum i Powiatu Sztumskiego
Piesek został znaleziony w Gościszewie, był pogryziony i przez SM został odwieziony do lecznicy w Malborku. Łapki nie dało się uratować i konieczna była amputacja. Poszukujemy pilnie właściciela lub domu tymczasowego, czas mamy do czwartku. Gmina Sztum ma podpisaną umowę ze schroniskiem w Kościerzynie, które ma fatalną opinię, piesek nie ma szans na przeżycie w tym schronisku.
SANCZOPANSA Forumowicz Pomógł: 11 razy Skąd: SZTUM
Wysłany: 1 Marzec 2015, 17:56
A to trzeba było napisać że znaleziona jako cztero-łapka. (Biedne zwierzę ) A jak z Gościszewa, to jest tu na forum taki nadaktywny sołtys z tej wsi. Podatek za psa to chyba jego kompetencje, więc powinien być zorientowany. A suni dobrze z oczu patrzy, szkoda jej na zmarnowanie...
Zamieściłam w pierwszym poście link do Facebooka, pod zdjęciem jest opis suczki. Zerknij na opis https://www.facebook.com/...533266/?type=1&
Oby odnalazł się właściciel lub ktoś kto ja przygarnie, inaczej zginie
SANCZOPANSA Forumowicz Pomógł: 11 razy Skąd: SZTUM
Wysłany: 2 Marzec 2015, 16:00
I jak tam postępy w sprawie ? Ja niestety mam już psa adoptowanego ze schroniska i kota po wypadku znalezionego na szosie, także nie przygarnę...
Kontaktowałam się właście ze Stowarzyszeniem Reks, niestety nikt się po suczkę nie zgłosił. Rozwiesili plakaty, może właściciel nie ma internetu i ją rozpozna. Suczka ponoć jest bardzo łagodna i grzeczna czyli jest zsocjalizowana, musiała mieć dom.
Suczka jeśli nie znajdzie domu trafi do schroniska w którym...
"W efekcie zleceń dla firmy "Azyl" sp. z o.o., dokonano nielegalnej likwidacji ponad 1.200 psów, opłacając to publicznymi pieniędzmi w kwocie ponad 800 tys. zł."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Zabrania się wykorzystywania treści umieszczonych na łamach portalu, forum i galerii bez zgody autora pod rygorem odpowiedzialności cywilnej i karnej.
Wypowiedź na portalu, forum i galerii jest tożsama z akceptacją regulaminu, nie odpowiadamy za treści wypowiedzi użytkowników.