Aby móc w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Forum Sztumu www.sztum.info.pl Forum niezależnego serwisu internetowego miasta Sztum i Powiatu Sztumskiego
Po zamknięciu szkoły w Postolinie Burmistrz Leszek Tabor obiecał że nie zamknie więcej szkół po czym zamknął szkołę w Piekle boje się teraz o Nową Wieś.
już nie długo, raptem za 3 m-ce koniec roku szkolnego, jeśli nie zaczęto konsultacji społecznych to ta informacja to chyba plotka, choć znając sposób działania burmistrza to nie wiem
Polecam dzisiejsze wydanie DB dodatek powiśle strona 4 "Powiat musi ciąć wydatki" subwencja oświatowa mniejsza o 700 tyś. czy dostosują się wszyscy czy lepiej zamknąć szkołe do której chodzi mało dzieci ???.
Dzięki kolego tego nie wiedziałem a faktycznie jest napisane o cięciach w gimbazach i ponad gimbazach . Sorki za zmącenie tematu, ale z tą szkoła jestem związany emocjonalnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Zabrania się wykorzystywania treści umieszczonych na łamach portalu, forum i galerii bez zgody autora pod rygorem odpowiedzialności cywilnej i karnej.
Wypowiedź na portalu, forum i galerii jest tożsama z akceptacją regulaminu, nie odpowiadamy za treści wypowiedzi użytkowników.