Aby móc w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Forum Sztumu www.sztum.info.pl Forum niezależnego serwisu internetowego miasta Sztum i Powiatu Sztumskiego
nie mów do mnie chłopie bo dowód osobisty nie dawał mi sołtys.
Wiem doskonale ze jest tam jako delegat . Ale wiem jak to ujęte jest w twoim wpisie i wyraznie mówi o reprezentacji Sztumu. To ty nie rozumiesz co sie do ciebie pisze. Przeczytaj i zrozum . Juz ci nie jedna osoba pisała . CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM. Niby taki madry i wyszczekany we wszystkich tematach a brak wyobrazni w tym co sie czyta to tylko ciebie obejmuje.Mataczysz we wlasnym go...nie ktore sam stworzyles .Pomyslodawco tematów. Dawno wiesz o co chodzi ale sukcesywnie palisz gł. ..pa bo nie potrafisz przyznac komus racji . Pekniesz a sie nie przyznasz. Zenada.
Mein Gott , chłop ma teraz dylemat czy Jan Bodak reprezentuje Sztum na proteście czy nie . Chyba innych problemów już chłopina nie ma. Dobry człowieku nie ciskaj sie tak bo Ci ciśnienie skoczy . Są inne ważnejsze tematy w życiu. Ale beka , kurcze szok ,żeby takiej pierdoły sie czepiać. Oj chłopie , chłopie
_________________ Ryszard Antoniuk. Niech żyją kierowcy, niech żyją motocykliści !!
jak brak argumentów to próba zmiany tematu , niby to robię albo inni ale jak widać ciężko się przyznać do babola . Pozdrawiam .
Myślę że wcześniej już pisałeś że wypowiadanie się to nic złego WIĘC ? to twoje słowa . Jak ktoś się wypowiada o ewidentnym twoim babolu to źle to zaraz Mein Gott .
Jesteś za ciasny w gornej części ciała by to pojąć , i nie masz za grosz poczucia winy . Tu działa ,, moje na wierzchu " jak typowy komuch.
Fakt, najpierw ten babol musi zaistnieć . A jeśli jest to wyimaginowany babol to osoba to wałkująca ma problem sama ze sobą. Dyskusja fajna sprawa ale z rozsądkiem . Polecam to przemyśleniu.Więcej luzu, więcej dystansu i mniej spinania sie o byle co, czego serdecznie koledze życzę
_________________ Ryszard Antoniuk. Niech żyją kierowcy, niech żyją motocykliści !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Zabrania się wykorzystywania treści umieszczonych na łamach portalu, forum i galerii bez zgody autora pod rygorem odpowiedzialności cywilnej i karnej.
Wypowiedź na portalu, forum i galerii jest tożsama z akceptacją regulaminu, nie odpowiadamy za treści wypowiedzi użytkowników.