Aby móc w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Forum Sztumu www.sztum.info.pl
Forum niezależnego serwisu internetowego miasta Sztum i Powiatu Sztumskiego

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: brat
21 Wrzesień 2014, 13:47
Znany sztumski rolnik protestuje
Autor Wiadomość
klakier 
Forumowicz

Wysłany: 1 Kwiecień 2014, 14:33   

Oarnij sie trochę chłopie :wpale: [/quote]

nie mów do mnie chłopie bo dowód osobisty nie dawał mi sołtys.
Wiem doskonale ze jest tam jako delegat . Ale wiem jak to ujęte jest w twoim wpisie i wyraznie mówi o reprezentacji Sztumu. To ty nie rozumiesz co sie do ciebie pisze. Przeczytaj i zrozum . Juz ci nie jedna osoba pisała . CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM. Niby taki madry i wyszczekany we wszystkich tematach a brak wyobrazni w tym co sie czyta to tylko ciebie obejmuje.Mataczysz we wlasnym go...nie ktore sam stworzyles .Pomyslodawco tematów. Dawno wiesz o co chodzi ale sukcesywnie palisz gł. ..pa bo nie potrafisz przyznac komus racji . Pekniesz a sie nie przyznasz. Zenada.

Ryszard Antoniuk 
Forumowicz

Ostrzeżeń:
 3/4/6
Wysłany: 1 Kwiecień 2014, 16:10   

Mein Gott , chłop ma teraz dylemat czy Jan Bodak reprezentuje Sztum na proteście czy nie :DD . Chyba innych problemów już chłopina nie ma. Dobry człowieku nie ciskaj sie tak bo Ci ciśnienie skoczy :-P . Są inne ważnejsze tematy w życiu. Ale beka , kurcze szok ,żeby takiej pierdoły sie czepiać. Oj chłopie , chłopie :papa:

klakier 
Forumowicz

Wysłany: 1 Kwiecień 2014, 19:04   

jak brak argumentów to próba zmiany tematu , niby to robię albo inni ale jak widać ciężko się przyznać do babola . Pozdrawiam .

Myślę że wcześniej już pisałeś że wypowiadanie się to nic złego WIĘC ? to twoje słowa . Jak ktoś się wypowiada o ewidentnym twoim babolu to źle to zaraz Mein Gott .
Jesteś za ciasny w gornej części ciała by to pojąć , i nie masz za grosz poczucia winy . Tu działa ,, moje na wierzchu " jak typowy komuch.

Ryszard Antoniuk 
Forumowicz

Ostrzeżeń:
 3/4/6
Wysłany: 1 Kwiecień 2014, 19:35   

Fakt, najpierw ten babol musi zaistnieć . A jeśli jest to wyimaginowany babol to osoba to wałkująca ma problem sama ze sobą. Dyskusja fajna sprawa ale z rozsądkiem . Polecam to przemyśleniu.Więcej luzu, więcej dystansu i mniej spinania sie o byle co, czego serdecznie koledze życzę :-D :piwo:

klakier 
Forumowicz

Wysłany: 1 Kwiecień 2014, 20:47   

Rysiu tu nie ma spinania tylko konkretne fakty . Jest babol i sie o tym wytkało a ty tego nie uznajesz.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi