Aby móc w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Forum Sztumu www.sztum.info.pl Forum niezależnego serwisu internetowego miasta Sztum i Powiatu Sztumskiego
Rysiu jacy by nie byli są prawem chronieni , nawet gdy noga się mocno poślizgnie to się korzysta z tak zwanej furtki emeryturki , o ile się te skromne 15 ma.
Jak jakiś nabałagani to szybka emeryturka . A co prawda nie powinno się dawac takiej jeśli się dupsko pali .
Poza tym tu nawołuje Panów policjantów z ruchu - jeśli egzekwujecie prawo i pieczołowicie łapiecie na prędkość to sami ją przestrzegajcie i zwłaszcza zapinajcie pasy .
Zwłaszcza panowie z Dzierzgonia NOGA Z GAZU W RAMOTACH
Nie jest takie proste ,,wyśledzić " procedury okrutne by w ogóle zacząć. To Jest właśnie ta demokracja a zarazem większa biurokracja. Wystąpić o list gończy i tak dalej to czas a wszystkie jednostki urzędowe pracują opieszale zwłaszcza prokuratura.
szczerze ? miałem taką nadzieje, ze polecą z roboty. Nie znam ich osobiście, więc nie jest to sprawa osobista do nich. Poprostu ja zrobiąc coś źle w robocie dostaje nagane i wylatuje, a tutaj proszę ... Przestępca ucieka, może teraz wciska na ulicy gdzieś dzieciakom działke ,a policjanci dalej swoje robią
naczelników wydziałów czy zastępców komendanta nie wywala się , a jak zbroją i mają już lata emerytalne to się idzie na emeryturę . To jak by był pionek czyli krawężnik na pewno by wyleciał.
Człowiek uczy się na błędach. Mam nadzieję, że w przyszłości jak przyjdzie im kogoś konwojować do aresztu, to zwiążą go jak "baleron" i wniosą za bramę. Wtedy na pewno nie ucieknie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Zabrania się wykorzystywania treści umieszczonych na łamach portalu, forum i galerii bez zgody autora pod rygorem odpowiedzialności cywilnej i karnej.
Wypowiedź na portalu, forum i galerii jest tożsama z akceptacją regulaminu, nie odpowiadamy za treści wypowiedzi użytkowników.