Aby móc w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Forum Sztumu www.sztum.info.pl
Forum niezależnego serwisu internetowego miasta Sztum i Powiatu Sztumskiego

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
żłobek sztum
Autor Wiadomość
Agata Słomińska 

Wysłany: 12 Marzec 2013, 11:01   

Wszelkie informacje dotyczące nowego żlobka w Sztumie znajdą Państwo na stronie pozytywneinicjatywy.pl . Na stronie dostępne są również dokumenty rekrutacyjne, które należy wypełnić i wysłać bezpośrednio do Fundacji Pozytywne Inicjatywy. W żłobku dostępnych jest 15 miejsc - na chwilę obecną lista jest otwarta.

Sławej 
Forumowicz

Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: 13 Marzec 2013, 07:58   

"dokumenty rekrutacyjne"
znowu wyścig szczurów, od maleńkości 8-)

Broker 

Wysłany: 14 Marzec 2013, 10:38   

Żłobek w Sztumie jest fantastyczny! Moja córunia chodzi do żłobka w Kubusiu. Nie jest to duży koszt - ok 250 zł m-c. Panie w żłobku są rewelacyjne, fantastyczne, wszystkie dzieci chętnie tam chodzą, tańce śpiewy przedstawienia, spacery (o ile pogoda pozwala), zabawy, rysowanie, ćwiczenia - oj wszystko tam jest, dziecko najedzone, suche, zawsze pięknie uczesane, naprawdę otoczone miłością. Panie nawet noszą dzieci na rękach jeśli trzeba. Przytulają. Naprawdę Panie serce wkładają w swoją pracę i to widać, bo dzieci chętnie tam chodzą, mało tego - zawsze uśmiechnięte biegną do żłobka. Dzieci są w swoim gronie - rówieśników i nie mają czasu na nudę. Moje dziecko nawet w sobotę i niedzielę rano jak tylko wstanie, ledwo otworzy oczy i już pyta czy pójdzie do dzieci. Dla mnie jest to najlepsza rekomendacja, bo wiem, że nic się jej tam nie stanie, Paniom można zaufać, a moje dziecko uwielbia chodzić do Kubusia.
Żłobek w Kubusie bardzo szczerze polecam. Jakbym miała drugi raz oddać dziecko pod opiekę, to tylko do Kubusia i gdybym wiedziała, jak tam jest wcześniej, oddałabym już od razu po macierzyńskim.
Bardzo bardzo polecam :)

[ Dodano: 14 Marzec 2013, 10:41 ]
Sławej napisał/a:
"dokumenty rekrutacyjne"
znowu wyścig szczurów, od maleńkości 8-)

jest o co walczyć, a miejsc w żłobku jest mało. A takich jak "Kubuś" to chyba w Polsce jest mało...

Kasia1981 

Wysłany: 8 Październik 2013, 19:01   

czy są tu jakieś dzieciaczki które chodzą do nowego żłobka??
to znaczy ich rodzice

Jacuś 
Forumowicz

Wysłany: 9 Październik 2013, 10:28   

Rodzice jak najbardziej - bo te dzieciaczki, to raczej ciężko będzie znaleźc Ci na forum ;)
Nasza córa zostałą tam zapisana i na dzień dzisiejszy bywamy, tam celem adaptacji, na kilka godzin dziennie. Od poniedziałku tj. 14 października żłobek startuje "pełną parą".

Sylka138 

Wysłany: 9 Październik 2013, 10:39   

i jak wrażenia? my jesteśmy na liście rezerwowych, choć na dzień dzisiejszy uważam, że nasza córcia jest za mała na żłobek.

Leszek Tabor 
Forumowicz

Wysłany: 12 Październik 2013, 17:44   

Sylka138 napisał/a:
i jak wrażenia? my jesteśmy na liście rezerwowych, choć na dzień dzisiejszy uważam, że nasza córcia jest za mała na żłobek.

Też czekam na ewentualne wrażenia i oczekiwania rodziców, bo pociechy zbyt małe, bo samorząd zrobił wszystko aby z fundacją pucką stworzyć możliwości opieki dla maluchów bo rodzice mają taką sytuację i potrzebę. Byłem na otwarciu tej placówki i bardzo sie cieszę, że chociaż w tak może niewielkiej ale tak ważnej dla rodziców sprawie udało się stworzyć punkt pomocy dla rodziny.

Odpowiedz do tematu