Aby móc w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Forum Sztumu www.sztum.info.pl Forum niezależnego serwisu internetowego miasta Sztum i Powiatu Sztumskiego
Chodzi tez o kwestię uregulowania spraw prawnych, podatkowych, spadkowych itd, itd jest tego trochę. Na pewno to trudny temat i wymaga mentalnego przełamania i nie ma potrzeby robienia wokół tego aż tak medialnego szumu.
Dziś w TV przez chwilę było coś z sejmu i przypadkowo nawinęła się "pani" Grodzka. To obraza moralności, to psucie wizerunku naszego kraju. Jak można kogoś takiego dopuszczać do zajmowania tak odpowiedzialnych stanowisk w państwie? Czy ta "pani" myśli jak mężczyzna czy jak kobieta gdy podejmuje ważne decyzje?
Zarówno ja jak moja żona czujemy niesmak patrząc na tego pana (panią).
Dziś w TV przez chwilę było coś z sejmu i przypadkowo nawinęła się "pani" Grodzka. To obraza moralności, to psucie wizerunku naszego kraju. Jak można kogoś takiego dopuszczać do zajmowania tak odpowiedzialnych stanowisk w państwie? Czy ta "pani" myśli jak mężczyzna czy jak kobieta gdy podejmuje ważne decyzje?
osobiscie znalem dziewczyne, ktora krotko po podstawowce stala sie chlopakiem - co zreszta zawsze objawialo sie w jej charakterze
jak czytam takie wypowiedzi jak ta powyze kolegi @bogus to przykro sie robi, ze wciaz u nas taki zascianek i prostactwo... niesmak to mozna poczuc majac do czynienia wlasnie z tak nietolerancyjnymi ludzmi... inny kolor skory tez jest fuj i be?
Zarąbisty tekst jak myśli?jak kobieta czy jak męzczyzna? a czy to kur....ważne jak się myśli.A u was w domu jak się myśli?kto w takim razie podejmuje ważne decyzje .proponuje wyłączyć telewizor żebys nie zwymiotował totalny zaścianek
Biedroń o Wałęsie, jego homofobia jest ohydna. Wałęsa już zdobywa na Zachodzie i w Ameryce negatywne opinie ze względu na swoje wypowiedzi. To może być początek końca autorytetu Wałęsy na Zachodzie.
Wałęsa zaczyna tracić pieniądze , bo przestaje być zapraszany na wykłady do USA, powoli mięknie i zmienia zdanie
Pamiętacie lekturę ,, Kamienie na Szaniec'' z najnowszej analizy lektury wyciągnięto wnioski,że ,, Rudy" i ,, Zośka'' byli geyami . Wywołało to oburzenie środowisk kombatanckich. Czy symbole polskiego patriotyzmu ,, Zośka '' i ,, Rudy'' , zwłaszcza dla dzieci byli faktycznie geyami?
Wyborcza jak zwykle wymyśla głupoty. Próba zrobienia sensacji tam gdzie jej nie ma.
Oraz, chciałem jeszcze zwrócić uwagę, że nie istnieje takie słowo jak gey, można napisać gay, czego swoją drogą też nie powinniśmy odmieniać. A najlepiej nie silić się na pisanie angielskich zwrotów, których do końca nie znamy, kalecząc przy tym język. Przecież w naszym ojczystym języku mamy określenie tej choroby- gej. Można swobodnie ten wyraz odmieniać i nie tworzą się wtedy takie językowe kwiatki jak "geyami"...
No wez , nie rozbrajaj mnie . Jak możesz tak wogóle myśleć Temat jest na topie i tyle, warto to śledzić ale nic to nie oznacza jeśli chodzi o życie prywatne.
_________________ Ryszard Antoniuk. Niech żyją kierowcy, niech żyją motocykliści !!
Może Rysiu ty też jesteś "gejem"? Tylko jeszcze o tym nie wiesz.
Weż się chłopie ogarnij Mam podobny post napisac o tobie???Masz jakies hamulce i zasady?Jak nie to Ciebie nauczę kultury nawet w necie
Ale chwila. Jeśli szczerze i z przekonania uważamy, że homoseksualizm jest czymś zupełnie normalnym, to chyba nie powinniśmy się obrażać, jeśli ktoś NAM go zarzuca...
No chyba, że pleciemy bez przekonania dyrdymały, które nakazuje nam doktryna partyjna, a w rzeczywistości...
_________________ Góralska teoria poznania mówi, że są trzy prawdy: Święta prowda, Tyż prowda i Gówno prowda.
Po to Bozia odsunęła łeb od dupy aby nie mieszać myślenia z g..... Nie ważne co kto ma lub miał między nogami, czy też z kim śpi. ja mam słuchać co mówi i po tym go oceniać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Zabrania się wykorzystywania treści umieszczonych na łamach portalu, forum i galerii bez zgody autora pod rygorem odpowiedzialności cywilnej i karnej.
Wypowiedź na portalu, forum i galerii jest tożsama z akceptacją regulaminu, nie odpowiadamy za treści wypowiedzi użytkowników.