Aby móc w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Forum Sztumu www.sztum.info.pl
Forum niezależnego serwisu internetowego miasta Sztum i Powiatu Sztumskiego

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
Nowa akcja bilbordowa w Polsce
Autor Wiadomość
bogus 
Forumowicz

Wysłany: 12 Marzec 2013, 15:23   

Ja tam do związków partnerskich nic nie mam, byleby składały się z mężczyzny i kobiety. Niech sobie żyją na tzw. "kocią łapę". To ich sprawa. ;-)

Sławej 
Forumowicz

Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: 12 Marzec 2013, 15:26   

związki partnerskie to nie to samo co konkubinat, Boguś :czytaj:

Ryszard Antoniuk 
Forumowicz

Ostrzeżeń:
 3/4/6
Wysłany: 12 Marzec 2013, 15:33   

Chodzi tez o kwestię uregulowania spraw prawnych, podatkowych, spadkowych itd, itd jest tego trochę. Na pewno to trudny temat i wymaga mentalnego przełamania i nie ma potrzeby robienia wokół tego aż tak medialnego szumu. :-/

http://prawo.money.pl/akt...,0,1267270.html

http://wpolityce.pl/wydar...homoseksualnych

http://www.iwoman.pl/na-s...plotko-polecacz

bogus 
Forumowicz

Wysłany: 28 Marzec 2013, 20:26   

Dziś w TV przez chwilę było coś z sejmu i przypadkowo nawinęła się "pani" Grodzka. To obraza moralności, to psucie wizerunku naszego kraju. Jak można kogoś takiego dopuszczać do zajmowania tak odpowiedzialnych stanowisk w państwie? Czy ta "pani" myśli jak mężczyzna czy jak kobieta gdy podejmuje ważne decyzje?
Zarówno ja jak moja żona czujemy niesmak patrząc na tego pana (panią).

adpap 
Forumowicz

Ostrzeżeń:
 2/4/6
Wysłany: 28 Marzec 2013, 20:52   

bogus napisał/a:
Dziś w TV przez chwilę było coś z sejmu i przypadkowo nawinęła się "pani" Grodzka. To obraza moralności, to psucie wizerunku naszego kraju. Jak można kogoś takiego dopuszczać do zajmowania tak odpowiedzialnych stanowisk w państwie? Czy ta "pani" myśli jak mężczyzna czy jak kobieta gdy podejmuje ważne decyzje?

osobiscie znalem dziewczyne, ktora krotko po podstawowce stala sie chlopakiem - co zreszta zawsze objawialo sie w jej charakterze :)

jak czytam takie wypowiedzi jak ta powyze kolegi @bogus to przykro sie robi, ze wciaz u nas taki zascianek i prostactwo... niesmak to mozna poczuc majac do czynienia wlasnie z tak nietolerancyjnymi ludzmi... inny kolor skory tez jest fuj i be?

moniazaba 
Forumowicz

Wysłany: 28 Marzec 2013, 21:42   

bogus napisał/a:
Zarąbisty tekst jak myśli?jak kobieta czy jak męzczyzna? a czy to kur....ważne jak się myśli.A u was w domu jak się myśli?kto w takim razie podejmuje ważne decyzje :-D .proponuje wyłączyć telewizor żebys nie zwymiotował totalny zaścianek :papa:

Ryszard Antoniuk 
Forumowicz

Ostrzeżeń:
 3/4/6
Wysłany: 29 Marzec 2013, 18:40   

http://fakty.interia.pl/p...ydna,nId,950013

Biedroń o Wałęsie, jego homofobia jest ohydna. Wałęsa już zdobywa na Zachodzie i w Ameryce negatywne opinie ze względu na swoje wypowiedzi. To może być początek końca autorytetu Wałęsy na Zachodzie.
Wałęsa zaczyna tracić pieniądze , bo przestaje być zapraszany na wykłady do USA, powoli mięknie i zmienia zdanie ;-)

http://wyborcza.pl/1,7596..._Homofobia.html

Ryszard Antoniuk 
Forumowicz

Ostrzeżeń:
 3/4/6
Wysłany: 4 Kwiecień 2013, 22:19   

Pamiętacie lekturę ,, Kamienie na Szaniec'' z najnowszej analizy lektury wyciągnięto wnioski,że ,, Rudy" i ,, Zośka'' byli geyami :-P . Wywołało to oburzenie środowisk kombatanckich. Czy symbole polskiego patriotyzmu ,, Zośka '' i ,, Rudy'' , zwłaszcza dla dzieci byli faktycznie geyami?

http://wyborcza.pl/1,7524...i_wywiadem.html

Pit 
Forumowicz

Wysłany: 5 Kwiecień 2013, 01:12   

Wyborcza jak zwykle wymyśla głupoty. Próba zrobienia sensacji tam gdzie jej nie ma.

Oraz, chciałem jeszcze zwrócić uwagę, że nie istnieje takie słowo jak gey, można napisać gay, czego swoją drogą też nie powinniśmy odmieniać. A najlepiej nie silić się na pisanie angielskich zwrotów, których do końca nie znamy, kalecząc przy tym język. Przecież w naszym ojczystym języku mamy określenie tej choroby- gej. Można swobodnie ten wyraz odmieniać i nie tworzą się wtedy takie językowe kwiatki jak "geyami"...

Pozdro ;)

Jędrek_Realista 
Forumowicz

Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: 5 Kwiecień 2013, 08:16   

Może Rysiu ty też jesteś "gejem"? Tylko jeszcze o tym nie wiesz.

Ryszard Antoniuk 
Forumowicz

Ostrzeżeń:
 3/4/6
Wysłany: 5 Kwiecień 2013, 08:37   

No wez , nie rozbrajaj mnie :-) . Jak możesz tak wogóle myśleć :evil: Temat jest na topie i tyle, warto to śledzić ale nic to nie oznacza jeśli chodzi o życie prywatne.

markiz70 
Forumowicz

Wysłany: 6 Kwiecień 2013, 23:14   

Jędrek_Realista napisał/a:

Weż się chłopie ogarnij :evil: Mam podobny post napisac o tobie???Masz jakies hamulce i zasady?Jak nie to Ciebie nauczę kultury nawet w necie :klotnia:

pbialk 
Forumowicz
tester uczciw/prawd

Wysłany: 6 Kwiecień 2013, 23:22   

markiz70 napisał/a:
Jędrek_Realista napisał/a:

Weż się chłopie ogarnij :evil: Mam podobny post napisac o tobie???Masz jakies hamulce i zasady?Jak nie to Ciebie nauczę kultury nawet w necie :klotnia:

Ale chwila. Jeśli szczerze i z przekonania uważamy, że homoseksualizm jest czymś zupełnie normalnym, to chyba nie powinniśmy się obrażać, jeśli ktoś NAM go zarzuca...

No chyba, że pleciemy bez przekonania dyrdymały, które nakazuje nam doktryna partyjna, a w rzeczywistości...

imigrant2 
imigrant2

Wysłany: 8 Kwiecień 2013, 23:48   

Po to Bozia odsunęła łeb od dupy aby nie mieszać myślenia z g..... Nie ważne co kto ma lub miał między nogami, czy też z kim śpi. ja mam słuchać co mówi i po tym go oceniać.

bogus 
Forumowicz

Wysłany: 21 Kwiecień 2013, 22:47   

A ja mam zagadkę fotograficzną. Pytanie brzmi: Kto to jest, mężczyzna czy kobieta?

[ Dodano: 21 Kwiecień 2013, 22:50 ]
Bardzo ciekawe komentarze są pod tym artykułem. Link: http://wiadomosci.wp.pl/k...,wiadomosc.html

Odpowiedz do tematu