Aby móc w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Forum Sztumu www.sztum.info.pl Forum niezależnego serwisu internetowego miasta Sztum i Powiatu Sztumskiego
Wysłany: 28 Grudzień 2012, 14:20 Poszukuję garażu do wynajęcia w Sztumie lub okolicach
Poszukuję garażu do wynajęcia w Sztumie lub jego okolicach.Garaż ma służyć jako miejsce do grzebania przy samochodach bardziej niz do garazowania. Kontakt tel 513032955 gg 4933746
Panie Ryszardzie, czy jeśli będę sobie grzebał przy samochodzie "swoim" czy sąsiada czy to oznacza, że musze mieć warsztat? Czy to oznacza nielegalną działalność? NIE! Więc czemu już Pan z takimi domysłami tutaj na forum operuje?
[quote="amicus1988"]Panie Ryszardzie, czy jeśli będę sobie grzebał przy samochodzie "swoim" czy sąsiada czy to oznacza, że musze mieć warsztat? Czy to oznacza nielegalną działalność? NIE! Więc czemu już Pan z takimi domysłami tutaj na forum operuje? [/quote
To tylko pytanie.Które każdy może zadać. Jeśli będzie Pan grzebał w aucie i brał od sąsiada/sąsiadów kasę to już jest warsztat na czarno. Internauta wyraznie napisał grzebanie w samochodach a nie garażowanie auta. W SAMOCHODACH , a więc nie u sąsiada zapewne.
_________________ Ryszard Antoniuk. Niech żyją kierowcy, niech żyją motocykliści !!
Z tego co pamiętam, to przy "dworcu kolejowym" są jakieś wynajmowane garaże, a teraz też przy straży pożarnej. Nie wiem tylko do kogo się zgłośić, ale jekiś numer telefonu powinien tam być, więc qwerty20 jak masz czas to wybierz się w te okolice.
nie chodzi tu o warsztat samochodowy ;D .Poprostu często coś się trafia do zrobienia czy to mój samochód czy ojca czasem jakiegoś kolegi .Po to jest garaż zeby móc z niego korzystac w pełni ;P .Narazie nic nie znalazłem także prośba o pomoc w znalezieniu garażu jak najbardziej aktualna.
nie chodzi tu o warsztat samochodowy ;D .Poprostu często coś się trafia do zrobienia czy to mój samochód czy ojca czasem jakiegoś kolegi .Po to jest garaż zeby móc z niego korzystac w pełni ;P .Narazie nic nie znalazłem także prośba o pomoc w znalezieniu garażu jak najbardziej aktualna.
Przy okazji zadzwonię do kumpla,kiedyś coś mówił o wolnym garażu
qwerty,widziałem nie dawno na płocie na ul.Barczewskiego baner z napisem DO WYNAJĘCIA.Chodzi o teren przy Creo. Widziałem,że są tam garaże.Może tam coś znajdziesz..
Wiem, że na terenie szpitala są garaże do wynajęcia. W tym celu musiałbyś się skontaktować z Panem Wojszkunem. Z tego co wiem urzęduje nad salą starostwa powiatowego, tam gdzie kiedyś wyrabiało się książeczki rumowskie
qwerty20 - jeśli chcesz garaż do wynajęcia(murowany) to wiem kto taki ma.
Lokalizacja - niedaleko Pometu.
chcesz więcej danych to pisz na priva
pzdr
(cena pewnie ok 80-100 zł/m-c)
hej qwerty20, nie było mnie jakiś czas, sorrki.
Właśnie w tej chwili dzwoniłem w sprawie garażu o którym pisałem, wynajęty został niecałe 2 tygodnie temu.
Sorrki za wprowadzenie w błąd.
ps. jak coś obije mi się o uszy, to na pewno dam znać.
pzdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Zabrania się wykorzystywania treści umieszczonych na łamach portalu, forum i galerii bez zgody autora pod rygorem odpowiedzialności cywilnej i karnej.
Wypowiedź na portalu, forum i galerii jest tożsama z akceptacją regulaminu, nie odpowiadamy za treści wypowiedzi użytkowników.