Aby móc w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Forum Sztumu www.sztum.info.pl Forum niezależnego serwisu internetowego miasta Sztum i Powiatu Sztumskiego
Ależ wręcz odwrotnie, właśnie wskazałem jeden z przykładów realizacji tych pomysłów. Drzwi są szeroko otwarte ale w realnym świecie , gdzie wirtualne potyczki nie maja racji bytu . Sztum jest dla wszystkich , dla wszystkich którzy chcą tu żyć, mieszkać i pracować, pracować a nie błądzić z pomysłami w cyber przestrzeni ZRÓBMY TO RAZEM , niech Korea Północna jak piszesz stanie się Południową
Piszesz ,że Rycerz się skończył, no cóż widać ma powodzenie. Ale długo nie będziesz musiał czekać, Nowy Rok tuz, tuż
To nasze gościszewskie piwo ma duże powodzenie w Wielkopolsce, tam ma już ugruntowaną markę.
[ Dodano: 30 Grudzień 2011, 22:09 ]
A to o piwie z Gościszewia, krótka charakterystyka, zainteresowanych proszę o przeczytanie
Dziś pierwszy raz w życiu spróbowałem piwa "Desperados". Ogólnie rzecz ujmując jest to napój, który może przypominać piwo. Sam nigdy go nie kupię, a wypiłem tylko dlatego, że dostałem za free. Z tego co wiem, to nie należy do tych najtańszych.
Dziś pierwszy raz w życiu spróbowałem piwa "Desperados". Ogólnie rzecz ujmując jest to napój, który może przypominać piwo. Sam nigdy go nie kupię, a wypiłem tylko dlatego, że dostałem za free. Z tego co wiem, to nie należy do tych najtańszych.
Desperados pije moja żona. Bardzo go sobie chwali, mi nie za bardzo smakuje. Raczej go unikam. Nie wiem jak inni. Masz rację najtańszy nie jest i to chyba dlatego,że jest reklamowany w TV. Ot takie nowoczesny piwopodobny napój kapitalistyczny mocno lansowany Z prawdziwym piwem mało ma wspólnego To nie jest męskie piwo
_________________ Ryszard Antoniuk. Niech żyją kierowcy, niech żyją motocykliści !!
Moja propozycja dla Panów adpap. pbialk i im podobnych by składać swoje oferty pracy do magistratu. Wszak tacy ludzie to skarb najwiekszy i każdy magistrat z otwartymi rekoma takich przyjmie, sztumski również.
ale tam nie sa potrzebni fachowcy tylko znajomi...
Może juz przyjęto, co w tym dziwnego? Miejsc nie ma przecież 100 czy 200 Musisz zatem czekać na nowy nabór A na razie na pocieszenie walnij sobie gościszewskiego browarka
_________________ Ryszard Antoniuk. Niech żyją kierowcy, niech żyją motocykliści !!
nie wiem, ale na początku Grudnia juz wisiał ten neon
Tak wiem, baner reklamowy, wszystkie szyby zasłonił . Kaszubi mocno reklamują swój produkt, chyba trzeba kupić z jedno na posmakowanie , chociaż wole gościszewskie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Zabrania się wykorzystywania treści umieszczonych na łamach portalu, forum i galerii bez zgody autora pod rygorem odpowiedzialności cywilnej i karnej.
Wypowiedź na portalu, forum i galerii jest tożsama z akceptacją regulaminu, nie odpowiadamy za treści wypowiedzi użytkowników.