Aby móc w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Forum Sztumu www.sztum.info.pl Forum niezależnego serwisu internetowego miasta Sztum i Powiatu Sztumskiego
[ Dodano: 8 Marzec 2010, 20:08 ]
Moim zdaniem mozliwa jest zmowa policjantów by oskarzyc Ostrowską. W tym kraju to jest mozliwe. Teraz jest totalna nagonka na ludzi lewicy i nie zdziwiłbym sie gdyby niektóre środowiska prawicowe stosowały starą stalinowską metodę DAJ MI CZŁOWIEKA A ZNAJDĘ NA NIEGO PARAGRAF. Jesli by tak się okazało to byłby skandal wielki i przykład jak można manipulowac prawem. Ale oczywiscie niczego nie przesądzam. To wyjaśni prokuratura. dlatego tak ważne jest by nie wydawac wyroków do przodu ( również medialnie) bez udowodnienia winy, bo to może zniszczyc człowiekowi niewinnemu życie.
_________________ Ryszard Antoniuk
Ostatnio zmieniony przez brat 9 Marzec 2010, 09:38, w całości zmieniany 1 raz
Ludzie, którzy powinni nas chronić, współpracowali z przestępcą, składali fałszywe zeznania, aby chronić własny tyłek. Jeżeli jest to prawdą, że jeden z takich policjantów pracuje nadal w Malborku (czytałam w komentarzach), to współczuję malborczykom, bo nie wiadomo jak taki się zachowa w danej sytuacji, tzn. czy nie stanie po stronie przestępców.
_________________ Kocha ten, kto wybacza.
Ryszard Antoniuk uczciwość i prawda
Ludzie, którzy powinni nas chronić, współpracowali z przestępcą, składali fałszywe zeznania, aby chronić własny tyłek. Jeżeli jest to prawdą, że jeden z takich policjantów pracuje nadal w Malborku (czytałam w komentarzach), to współczuję malborczykom, bo nie wiadomo jak taki się zachowa w danej sytuacji, tzn. czy nie stanie po stronie przestępców.
Masz racje nie powinno ich byc juz w Policji. Jako Policjant jest niewiarygodny.
no tak dla ciebie tylko milicjanci byli wiarygodni
Nie rozumiem tej uwagi? W szeregach Milicji Obywatelskiej tez była masa ludzi utrzciwych i rzetelnie wykonujacych swoje obowiązki. Na pewno utrzciwy , normalny obywatel nie miał sie czego obawiać z ich strony podobnie jak dzis ze strony funkcjonariuszy Policji. Rozumiem,że bronisz tych sprzedajnych funkcjonariuszy?
nie chcę się czepiać ale często używa pan sformułowania "utrzciwy" więc wyjaśniam, że właściwa pisownia to "uczciwy" (domyślam się, że to ma pan na myśli)
Ryszard Antoniuk uczciwość i prawda
nie chcę się czepiać ale często używa pan sformułowania "utrzciwy" więc wyjaśniam, że właściwa pisownia to "uczciwy" (domyślam się, że to ma pan na myśli)
Masz racje tak to sie pisze.Musze sprawdzic w postach czy faktycznie takiego babola waliłem . Ale dziękuje za zwrócenie uwagi nie wiem czamu to tak leci. Nieraz człowiek chce przekazac szybko myśl i wtedy nie myśli o ortografii . To jak z tymi policjantami? broni ich kolega czy nie?
Tak przy okazji służb mundurowych inny wątek.
Cytuję:
Takiego upokorzenia się nie spodziewała. Młoda kobieta "za karę" musiała biegać wokół radiowozu, przy głośnym rechocie strażników miejskich. Dlaczego? Gdańscy mundurowi zatrzymali ją w parku, bo pies, z którym spacerowała, nie miał kagańca. Zamiast pouczenia, dostała karę, do wykonania na miejscu - czytamy w "Dzienniku Bałtyckim".
Tak przy okazji służb mundurowych inny wątek.
Cytuję:
Takiego upokorzenia się nie spodziewała. Młoda kobieta "za karę" musiała biegać wokół radiowozu, przy głośnym rechocie strażników miejskich. Dlaczego? Gdańscy mundurowi zatrzymali ją w parku, bo pies, z którym spacerowała, nie miał kagańca. Zamiast pouczenia, dostała karę, do wykonania na miejscu - czytamy w "Dzienniku Bałtyckim".
Tak czytałem to. Wiesz po strażnikach miejskich mozna sie tego spodziewać to ludzie z kompleksami. Nie trzeba daleko szukac, wystarczy przytoczyc Malbork. Są gorsi od Policjantów i strasznie nagorliwi ( ale gdzie odchodzi mordobicie na ulicy to ich juz nie zobaczysz). Mam nadzieje,że wywalą ich z roboty i pójda do łopaty , bo jak nie potrafia sie zachować to tam ich miejsce. Wspólczuje tej kobiecie ale tez dziwie sie ,że zgodziła sie na taki cyrk.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Zabrania się wykorzystywania treści umieszczonych na łamach portalu, forum i galerii bez zgody autora pod rygorem odpowiedzialności cywilnej i karnej.
Wypowiedź na portalu, forum i galerii jest tożsama z akceptacją regulaminu, nie odpowiadamy za treści wypowiedzi użytkowników.