Aby móc w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Forum Sztumu www.sztum.info.pl Forum niezależnego serwisu internetowego miasta Sztum i Powiatu Sztumskiego
_________________ Niech dobry duch czuwa nade mną, abym wchodząc na forum nie zapominała o rzeczach
pięknych, sprawach istotnych, ludziach dla mnie ważnych i istotach, za które jestem odpowiedzialna.
_________________ Niech dobry duch czuwa nade mną, abym wchodząc na forum nie zapominała o rzeczach
pięknych, sprawach istotnych, ludziach dla mnie ważnych i istotach, za które jestem odpowiedzialna.
Ciekawa jestem jakie wpływy ma pani Violetta J. w powiecie... Z całym szacunkiem dla tej pani, ale nie ma żadnych. Zresztą całe Sztumskie Centrum Kultury to jedna wielka porażka.
Zestawienie pań w tym głosowaniu jest śmieszne. Jak porównać wywołaną już panią Violettę J., która zajmuje się promocją siebie, chociażby z Jolantą Szewczun, dzięki której Dzierzgoń pozyskuje spore środki finansowe czy z Wiolettą Grzybowską z Regionalnego Towarzystwa Inwestycyjnego? Przecież to zupełnie inna liga...
Plebiscyt ciekawy, ale nieodpowiednio dobrane postaci. Tu oczywiście zgadzam się z Klarysą, osoba która znana jest tylko z pokrzykiwania do mikrofonu na Sztumskim zamku czy w parku (nic innego tak naprawdę nie robi) nie może się mierzyć z osobami, które naprawdę mają wpływ na sytuacje w powiecie...
Plebiscyt ciekawy, ale nieodpowiednio dobrane postaci. Tu oczywiście zgadzam się z Klarysą, osoba która znana jest tylko z pokrzykiwania do mikrofonu na Sztumskim zamku czy w parku (nic innego tak naprawdę nie robi) nie może się mierzyć z osobami, które naprawdę mają wpływ na sytuacje w powiecie...
Popieram w 100%!!!!
Może to dlatego że nie lubię Wioletty
_________________ Nie będę odpowiadał "jednowyrazowcami" typu: super, oki, heheheh, zgadzam się, itp. Są to posty nic nie wnoszące do tematu lub napisane od niechcenia!!!
Zestawienie pań w tym głosowaniu jest śmieszne. Jak porównać wywołaną już panią Violettę J., która zajmuje się promocją siebie, chociażby z Jolantą Szewczun, dzięki której Dzierzgoń pozyskuje spore środki finansowe czy z Wiolettą Grzybowską z Regionalnego Towarzystwa Inwestycyjnego? Przecież to zupełnie inna liga...
No tak i do tego wszystkie te panie robią to za wynagrodzenie, które otrzymują. Chyba, że jest to praca "za free", to wtedy zwracam honor.
I ja również wybrałam panią Violetę za jej pasję i zaangażowanie w to co robi, bardzo dobrze mi się z taką osobą współpracowało. Może i zestawienie kobiet niezbyt fortunne lecz jeśli już jest taka zabawa i ktoś tę listę ustalił, a na liście znalazła się osoba na którą chcę zagłosować, to biorę udział w tej zabawie właśnie z takim głosem a nie innym .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Zabrania się wykorzystywania treści umieszczonych na łamach portalu, forum i galerii bez zgody autora pod rygorem odpowiedzialności cywilnej i karnej.
Wypowiedź na portalu, forum i galerii jest tożsama z akceptacją regulaminu, nie odpowiadamy za treści wypowiedzi użytkowników.