Aby móc w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Forum Sztumu www.sztum.info.pl Forum niezależnego serwisu internetowego miasta Sztum i Powiatu Sztumskiego
Słuchajcie, znalazłam ulotkę tej oto sali zabaw dla dzieci w Kwidzynie i chciałam wiedziec czy ktoś już odwiedził to miejsce i może cos powiedzieć na jego temat?. U nas nie ma takiego miejsca, a chciałabym zorganizować urodziny dla mojej córki w jakimś fajnym miejscu. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz:)
Ja byłem ostatnio Wprawdzie nie ja się tam bawiłem, ale mój brat ja jestem juz za stary na to niestety NA mnie miejsce zrobiło bardzo pozytywne wrażenie. Miejsce na urodziny wydaje mi się idealne, gdyż z tego co widziałem jest prowadzona animacja dla dzieciaków w osobnej sali. Widziałem uśmiechnięte mordki więc chyba fajnie . Mam nadzieję, że troszeczkę pomogłem pozderki
A moglibyście przybliżyć co tam się znajduje? Bo tak tajemniczo to opisaliście W internecie nic nie znalazłem, a może komuś innemu się przydać. Jeżeli masz możliwość to zeskanuj ulotkę i wrzuć ją, lub po prostu opisz co to za miejsce
Masz rację brat trochę tajemniczo to brzmi jak teraz przeczytałem A więc miejsce to jest czymś podobnym do kulkolandii w Kwidzynie jeżeli wiesz o czym mówie Tylko ta sala dla dzieci jest nieporównywalnie wieksza bo ma aż 400 m z tego co przeczytałem. Znajduje się tam małpi gaj dla dzieci jak na moje oko ma z 70 m. Oprócz tego jest taka wielka dmuchana małpa do skakania, lokomotywa z wagonami która przewozi dzieciaki, takie samochodziki do jeżdzenia, takie bujaki jak w supermarketach na żetony też są, mini ściana wspinaczkowa, trampolina, jakieś przejścia, tunele. Tak jakby osobno wygospodorowano miejsce dla najmłodszych, więc można być spokojnym:) I w tym dla najmłodszym sa hustawki zjeżdzalnia klocki jakieś takie duże do układania basenik z kulkami i jakieś tam zabawki ogólnie. No a oprócz tego widziałem że jest osobna salka ma z 60 i tam organizowane są urodziny tematyczne. Jakieś pirackie, dla księżniczek, Hannah Montana itp. Z tego co widziałem naprawdę fajnie prowadzone. Uśmiech itd a to chyba najważniejsze:). Mozna się tam napić spokojnie kawki a dzieciaki napewno się wyszaleją bo powierzchnia jest spora:D Mam nadzieje że chociaż trochę przybliżyłem wizerunek:D. Wiele nie pamiętam ale to już lepiej samemu sprawdzić:D Jak skaner mi bedzie działał to postaram sie skopiować ulotke jak ją znajdę:D Pozderki
Przepraszam, że tak długo, ale nie miałąm kiedy napisać. A więc w sobote pojechałam zobaczyć z dziećmi jak to wygląda. Na początku miałąm problem z trafieniem na miejsce, ponieważ szukałam Grunwaldzkiej 9 i nie mogłam znaleźć "Gamy", a wjeżdża się tam od ulicy Krasickiego, więc jakoś mi się wkońcu udało. Miejsce zrobiło na mnie bardzo dobre wrażenie. Bardzo kolorowe, miła obsługa i co najważniejsze dużo atrakcji dla dzieci. Więc masz szczęście jacox6, jesteś wiarygodny:-P. Myśle, że dla takich mam jak ja to dobry pomysł na spędzenie czasu. Dzieci się wyszaleją, a ja sobie chociaż troszeczkę odpoczne:-D. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Zabrania się wykorzystywania treści umieszczonych na łamach portalu, forum i galerii bez zgody autora pod rygorem odpowiedzialności cywilnej i karnej.
Wypowiedź na portalu, forum i galerii jest tożsama z akceptacją regulaminu, nie odpowiadamy za treści wypowiedzi użytkowników.