Aby móc w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Forum Sztumu www.sztum.info.pl
Forum niezależnego serwisu internetowego miasta Sztum i Powiatu Sztumskiego

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
CTZ Gama Kwidzyn
Autor Wiadomość
Ewelinka 

Wysłany: 5 Luty 2010, 21:54   CTZ Gama Kwidzyn

Słuchajcie, znalazłam ulotkę tej oto sali zabaw dla dzieci w Kwidzynie i chciałam wiedziec czy ktoś już odwiedził to miejsce i może cos powiedzieć na jego temat?. U nas nie ma takiego miejsca, a chciałabym zorganizować urodziny dla mojej córki w jakimś fajnym miejscu. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz:)

jacox6 

Wysłany: 7 Luty 2010, 19:53   

Ja byłem ostatnio :-D Wprawdzie nie ja się tam bawiłem, ale mój brat ;-) ja jestem juz za stary na to niestety :-D NA mnie miejsce zrobiło bardzo pozytywne wrażenie. Miejsce na urodziny wydaje mi się idealne, gdyż z tego co widziałem jest prowadzona animacja dla dzieciaków w osobnej sali. Widziałem uśmiechnięte mordki więc chyba fajnie :-D . Mam nadzieję, że troszeczkę pomogłem :-D pozderki

brat 
Administrator
sztum.info.pl

Wysłany: 9 Luty 2010, 08:30   

A moglibyście przybliżyć co tam się znajduje? Bo tak tajemniczo to opisaliście :P W internecie nic nie znalazłem, a może komuś innemu się przydać. Jeżeli masz możliwość to zeskanuj ulotkę i wrzuć ją, lub po prostu opisz co to za miejsce :D

bratek_polskimój status
jacox6 

Wysłany: 9 Luty 2010, 10:20   

Masz rację brat trochę tajemniczo to brzmi jak teraz przeczytałem :-D A więc miejsce to jest czymś podobnym do kulkolandii w Kwidzynie jeżeli wiesz o czym mówie :-D Tylko ta sala dla dzieci jest nieporównywalnie wieksza bo ma aż 400 m z tego co przeczytałem. Znajduje się tam małpi gaj dla dzieci jak na moje oko ma z 70 m. Oprócz tego jest taka wielka dmuchana małpa do skakania, lokomotywa z wagonami która przewozi dzieciaki, takie samochodziki do jeżdzenia, takie bujaki jak w supermarketach na żetony też są, mini ściana wspinaczkowa, trampolina, jakieś przejścia, tunele. Tak jakby osobno wygospodorowano miejsce dla najmłodszych, więc można być spokojnym:) I w tym dla najmłodszym sa hustawki zjeżdzalnia klocki jakieś takie duże do układania basenik z kulkami i jakieś tam zabawki ogólnie. No a oprócz tego widziałem że jest osobna salka ma z 60 i tam organizowane są urodziny tematyczne. Jakieś pirackie, dla księżniczek, Hannah Montana itp. Z tego co widziałem naprawdę fajnie prowadzone. Uśmiech itd a to chyba najważniejsze:). Mozna się tam napić spokojnie kawki a dzieciaki napewno się wyszaleją bo powierzchnia jest spora:D Mam nadzieje że chociaż trochę przybliżyłem wizerunek:D. Wiele nie pamiętam ale to już lepiej samemu sprawdzić:D Jak skaner mi bedzie działał to postaram sie skopiować ulotke jak ją znajdę:D Pozderki

Ewelinka 

Wysłany: 11 Luty 2010, 17:37   

Dzięki bardzo Jaco za odpowiedz :-) Sama wybieram się w ten weekend więc zobaczę czy twój opis jest zgodny z realiami :-P . Pozdrawiam

Ewelinka 

Wysłany: 24 Luty 2010, 22:02   

Przepraszam, że tak długo, ale nie miałąm kiedy napisać. A więc w sobote pojechałam zobaczyć z dziećmi jak to wygląda. Na początku miałąm problem z trafieniem na miejsce, ponieważ szukałam Grunwaldzkiej 9 i nie mogłam znaleźć "Gamy", a wjeżdża się tam od ulicy Krasickiego, więc jakoś mi się wkońcu udało. Miejsce zrobiło na mnie bardzo dobre wrażenie. Bardzo kolorowe, miła obsługa i co najważniejsze dużo atrakcji dla dzieci. Więc masz szczęście jacox6, jesteś wiarygodny:-P. Myśle, że dla takich mam jak ja to dobry pomysł na spędzenie czasu. Dzieci się wyszaleją, a ja sobie chociaż troszeczkę odpoczne:-D. Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu